31.3.2014. – ”Polovinom mandata nove Vlade, narod će živeti bolje”

31.3.2014. – ”Polovinom mandata nove Vlade, narod će živeti bolje”

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da garantuje da će se na polovini mandata nove vlade u Srbiji živeti bolje i da će broj nezaposlenih biti drastično smanjen.

 “Želim svim ljudima u Srbiji da dam garanciju da će se u našoj zemlji, već na polovini mandata nove vlade, živeti bolje i da će drastično biti smanjen broj nezaposlenih”, napisao je Vučić u najnovijem Informatoru SNS-a.

On je naveo da će se nova vlada “svom snagom boriti protiv nezaposlenosti” i da se sprema “čitav niz zakona” koji će pomoći da se stvori bolji ambijent za investicije.

“Važno je da su građani razumeli u koliko teškoj situaciji se nalazimo i šta je potrebno da uradimo da bi nam sutra bilo bolje. Nastavićemo svoj evropski put, sarađivaćemo sa svima na Istoku, i na Zapadu, trudićemo se da privučemo investicije od naših prijatelja sa svih meridijana”, rekao je Vučić.

On je poručio da će se nastaviti “žestoka borba protiv korupcije i kriminala” jer je “to zlo Srbiji onemogućavalo da se razvija i napreduje”. “U Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem koji je vladao godinama, koji guši i razara ekonomiju”, rekao je Vučić.

Po njegovim rečima, niko se više neće bogatiti na račun države i građana, pred zakonom će svi biti isti – zakon će važiti za sve i neće biti nedodirljivih.

Izvor: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/392867/Polovinom-mandata-nove-Vlade-narod-ce-ziveti-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*