30.10.2014, Sve vesti – Mihajlović: U SNS-u nismo razgovarali o rekonstrukciji Vlade

30.10.2014, Sve vesti – Mihajlović: U SNS-u nismo razgovarali o rekonstrukciji Vlade

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da na stranačkim sastancima nije bilo reči o rekonstrukciji Vlade Srbije i da se o tome nije razgovaralo ni na sednicama Vlade, jer se bave “ozbiljnim i krupnim pitanjima”.

“Na sednicama Vlade se o tome nije razgovaralo, pa ne znam kako bi bilo ko imao informacije. Ako ikada budemo razgovarali o rekonstrukciji, građani će o tome biti prvi obavešteni a to će im saopštiti predstavnici Vlade”, rekla je Zorana Mihajlović za sutrašnju Politiku.

Večernje novosi su 25. oktobra objavile da predsednik Vlade Aleksandar Vučić priprema novu rekonstrukciju i da će neki ministri biti promenjeni najverovatnije u januaru.

“Mislim da svako ko je šef nekog tima mora da ima pravo i slobodu da taj tim povremeno menja, dopunjuje i osvežava ako je uveren da bi to donelo još bolje rezultate i neki novi kvalitet. Premijer se nije mešao u to koga ćemo mi kao ministri izabrati za svoje saradnike i mislim da on mora imati slobodu u izboru novog i zameni postojećeg ministra”, rekla je Zorana Mihajlović Politici.

Upitana o navodima medija da bi SNS mogao da promeni koalicione partnere i da bi u Vladu mogla da uđe Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića umesto Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića, Zorana Mihajlović je odgovorila da je to “tema zabavna za medije”, koji u nedostatku senzacija prave svakojake kombinacije.

http://www.svevesti.com/a275822-mihajlovi%C4%87-u-sns-u-nismo-razgovarali-o-rekonstrukciji-vlade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*