7.10.2014, Sve vesti – Vučić: Vlada će zaštititi najsiromašnije

7.10.2014, Sve vesti – Vučić: Vlada će zaštititi najsiromašnije

Obećavam građanima da ćemo istrajati, kao i to da Vlada čini sve da zaštiti najsiromašnije, poručuje premijer Aleksandar Vučić. Ističe da Srbija postaje atraktivna za investicije sa Zapada, ali i sa Istoka, kao i da se vide prvi efekti reformskih zakona.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Vlada čini sve da zaštiti najsiromašnije i najugroženije građane i da će nastaviti da ulaže napore da Srbija postane uređena i normalna zemlja, prenosi Beta.

“Ovo što sada radimo, najhrabriji je potez u srpskoj istoriji. Taj napor da se zemlja, posle mnogo decenija, isceli i postane uređena i normalna. I tu nema nazad, nema odustajanja. Obećavam građanima da ćemo istrajati, kao i to da Vlada čini sve da zaštiti najsiromašnije i najugroženije kategorije stanovništva”, napisao je Vučić u Informatoru Srpske napredne stranke, čiji je lider.

Istakao je da se prvi efekti teške borbe već mogu videti na delu – usvajanje zakona o radu, privatizaciji i bankrotstvu povratilo je poverenje investitora i poverilaca, a stopa nezaposlenosti se, prvi put posle mnogo godina, smanjuje iz meseca u mesec.

“Srbija ponovo postaje država koja je atraktivna za investicije i sa Zapada, i sa Istoka, i iz Evropske unije, i SAD, i iz Rusije, UAE i Kine, država koja može da iskoristi svoje prijateljske kontakte i geografski položaj, i da postane jaka i uvažena, politička i ekonomska spona između ovih delova sveta”, rekao je Vučić.

http://www.svevesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*