2.3.2014. – LAUARA  BELEZOROVA POLAKO ULAZI NA VRATA VELIKIH TEKSTOPISACA

2.3.2014. – LAUARA BELEZOROVA POLAKO ULAZI NA VRATA VELIKIH TEKSTOPISACA

Laura Belezorova  iz Lviva iz Ukrajine koja sada živi u Ložnici kod Žalca u Sloveniji sve traženiji tekstopisac!

 Talentovana Laura Belezorova izjavila je danas Novinskoj informatovnoj agenciji Roma da ima veliki talenat za tekstopisca i dodala je da želi da sarađuje sa kompozitorima narodne i zabavne muzike  i da na osnovu njihove muzike piše stihove mladim afirmativnim i neafirmativnim estradnim zvezdama. Gospođica Laura je našoj agenciji izjavila da je pisanje teksta za pesmu dosta komplikovaniji proces od stvaranja poezije, jer je lirski deo samo jedna komponenta teksta.

Laura koja polako ulazi na vrata poznatih tekstopisaca, devojka koja voli život, devojka koja želi da svojim tekstovima utire put do prave i istinite ljubavi putem svojih tekstova, devojka koja će uskoro naći put do srca mnogih ljubitelja zabavne i narodne muzike I osvajati njihova srca upozorava  da mnogi treba da ne zaborave uspeh tekstopisca neke pesme jer i te kako jedna pesma bilo da je zabavna ili narodna  zavisi od teksta, a tekstopisce retko ko pominje.

Na kraju nam je mladi tekstopisac Laura Belezorova rekla da će njene tekstove moći da zapevaju mnoge zvezde iz zemalja bivše SFR Jugoslavije jer mnogim pevačima sa kojima je dosad kontaktirala hvale njene tekstove .

Izvor: NIAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*