20.10.2014, Sve vesti – Vučić: Ne dozvoljavamo da nas ponižavaju

20.10.2014, Sve vesti – Vučić: Ne dozvoljavamo da nas ponižavaju

Premijer Aleksandar Vučić, povodom posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu, rekao je da sve probleme treba rešavati razgovorom, ali da Srbija ne dozvoljava da bilo ko ponižava državu i narod.

“Moramo sve probleme da rešavamo razgovorom, ali, s druge strane, Vlada Srbije je morala da pokaže da ne dozvoljava da bilo ko ponižava državu i narod”, rekao je Vučić za Blic, navodeći da je zadovoljan rezultatima razgovora sa Ramom.

Prema navodima lista, Rama je u razgovoru poručio da ga raduje buduća poseta Vučića Tirani, a da je veliku ulogu u dogovoru dva premijera odigrala Nemačka i Vučićev razgovor sa kancelarkom Angelom Merkel o događajima na utakmici i poseti Rame Beogradu, prenosi Tanjug.

Činjenica da je poseta odložena u odnosu na raniji termin posledica je tvrdog stava srpske vlade da ne dozvoljava nikakva poniženja, preneo je list reči izvora iz Vlade Srbije, navodeći da su Vučić i Rama razgovarali pola sata.

Zvanično je saopšteno da su se premijeri Srbije i Albanije, Aleksandar Vučić i Edi Rama, u telefonskom razgovoru saglasili da zvanična poseta albanskog premijera Srbiji bude odložena za 10. novembar.

http://www.svevesti.com/a275289-vu%C4%8Di%C4%87-ne-dozvoljavamo-da-nas-poni%C5%BEavaju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*